TABOE op het gaat niet goed. Het bekende small talk praatje. “Hee, hoe is het” “goed, met jou” Valt het jou ook op dat het eigenlijk altijd goed met iedereen gaat? En nee ik motiveer je nu heus niet je levensverhaal bij de cassiere in de supermarkt te storten. Maar hee, mogen we niet soms gewoon een k*t dag hebben?
In onze samenleving mogen we eigenlijk geen problemen hebben dat is raar, veel liever spelen we een constant toneelstukje waarin het goed met ons gaat. Dood vermoeiend eigenlijk. Ennn, news flash iedereen heeft wel eens last van een mindere dag. Voor de een is dit gevoel misschien sterker dan de ander. Maar met niemand gaat het altijd goed waarom is dat zo eng om toe te geven?
Laten we ophouden met anderen en onszelf voor de gek te houden. Als het niet goed gaat of het je dag niet is dan is dat OKE. En hoe fijn is het als je dat gewoon eerlijk kan zeggen. Laten we elkaar door die dagen heen helpen. Zo maken we de mindere dagen net iets beter en de goede dagen nog iets mooier!

Wil jij leren hoe je makkelijker door mindere dagen heen komt? Of minder prettige patronen doorbreken? Dan is paardencoaching wat voor jou!