Training

Wil je graag je paard laten trainen, maar heb je zelf niet altijd de tijd? Geen zorgen, ik sta voor je klaar om je hierbij te helpen. Ik begrijp dat het hebben van een paard een prachtige ervaring is, maar het brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Bij mij staat het welzijn van het paard altijd voorop. Ik let zorgvuldig op zowel de mentale als fysieke gesteldheid van het paard en communiceer eventuele veranderingen of opvallende zaken altijd terug naar de eigenaar.

 

Werken aan de hand (WadH) - Een complete trainingsmethode

Naast rijden bied ik ook de mogelijkheid om met je paard te werken aan de hand (WadH). Deze trainingsmethode vanaf de grond stelt ons in staat om het paard te gymnastiseren, te werken aan zijn motoriek en hem sterker te maken. Het is ook een geweldige manier om het paard te stimuleren en voor te bereiden op verzameling. Met WadH kunnen we de band tussen jou en je paard versterken en samen mooie resultaten behalen.

 

Longeren - Meer dan alleen een rondje lopen

Longeren is ook een van de mogelijkheden die ik aanbied. Maar let op, longeren is veel meer dan simpelweg het paard een rondje laten lopen. Door de juiste wijze van bijzetten, overgangen en tempowisselingen kunnen we het paard op een fantastische manier sterker maken, zonder dat het hinder ondervindt van ruitergewicht. Het is een effectieve trainingsmethode die ik graag toepas.

Zadelmak maken - Geduldig en professioneel

Met mijn ruime ervaring ben ik tevens gespecialiseerd in het zadelmak maken van paarden. Dit traject kunnen we samen aanpakken of ik kan het volledig van je overnemen. Bij het zadelmak maken vind ik het van groot belang dat we het paard de tijd geven die het nodig heeft. Op deze manier creëren we een positieve en vertrouwensvolle ervaring voor het paard, wat essentieel is voor een succesvolle training.

 

Vakantietraining

Zorgeloos genieten van je vakantie

Staat je vakantie voor de deur en wil je zorgeloos genieten? Ik kan gedurende jouw vakantie het volledige management van je paard overnemen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kun jij met een gerust hart op vakantie gaan, wetende dat je paard in goede handen is.

 

Benut mijn expertise op het gebied van paardentraining en maak van je paard een ware atleet. Neem  contact met mij op en ontdek hoe ik jou en je paard kan ondersteunen op weg naar succes.