Training

Een paard hebben is het mooiste wat er is. Toch komen er veel verantwoordelijkheden bij kijken. Heb jij niet altijd tijd om je paard zelf te trainen, dan help ik je hier graag bij. Het welzijn van het paard staat ten alle tijden voorop. Zo let ik er altijd op, hoe het paard die dag zowel mentaal als fysiek in zijn vel zit. Als ik hier verandering in zie of iets mij opvalt communiceer ik dit altijd terug aan de eigenaar. 

 

Werken aan de hand

Naast rijden kan ik met je paard werken aan de hand (WadH).

WadH is een trainingsmethode vanaf de grond om het paard te gymnastiseren, werken aan de motoriek en het paard sterker te maken. Ook om het paard te stimuleren of voor te bereiden op de verzameling is dit een prachtige manier van werken. 

 

Longeren

Ook longeren valt onder een van de mogelijkheden. En ja longeren is veel meer dan het paard even een rondje slingeren. Door de juist wijze van bijzetten, overgangen en tempowisselingen is longeren net als WadH een fantastische manier om je paard sterker te maken zonder de belemmering van ruitergewicht.

 

Zadelmak maken 

Ook heb ik veel ervaring met zadelmak maken. Dit is een traject dat we samen kunnen aanpakken of dat ik van je over kan nemen. Bij het zadelmak maken vind ik het belangrijk dat we het paard de tijd gunnen die het nodig heeft. 

 

Vakantietraining

Klinkt onbezorgd genieten op vakantie als muziek in je oren? Tijdens je vakantie kan ik het gehele management van uw paard overnemen. Neem contact op voor de mogelijkheden