Coaching

Heb jij soms moeite met balans in je leven vinden? Keuzestress, last van oud zeer wat nog geen plekje heeft gevonden ,of wil je gewoon lekker eens uit je hoofd en gaan leren voelen?

Is het antwoord op een van deze vragen ja, dan is paardencoaching wat voor jou. Paarden zijn kuddedieren en zullen jou al snel gaan zien als hun tweebenige kuddegenoot. Om samen te overleven hebben ze jouw beste zelf nodig en zullen ze er alles aan doen om jou te helpen die persoon te zijn.

Vanuit eigen ervaringen en harde levenslessen kan ik er samen met mijn fantastische viervoetige collega’s voor zorgen dat je voor dat je het weet de touwtjes in jouw leven weer in eigen handen hebt.

Wat is paardencoahing en hoe werkt het:

Paarden liegen niet,  je kunt ze ook niet voor de gek houden. Ze voelen haarfijn aan op welk punt er nog werk aan de winkel is. Met hun warme zachte neus geven ze je graag een duwtje  in de goede richting. 

Paarden kunnen niet oordelen. Jij bent jij en ik ben ik. Zonder vooroordelen zal een paard met je aan de slag gaan. Alles wat een paard tenslotte wil is jouw beste zelf, want dat past het beste binnen de kudde.

Paarden praten niet, maaaaar oooooh wat zeggen ze veel, ze willen graag dat jij naar ze luistert 

 

De magie van het paard werkt vanuit instinct. Omdat paarden kuddedieren zijn moeten zij constant hun omgeving scannen. dreigt er gevaar?  Letten mijn kuddegenoten nog op? Dit is hoe zij overleven. Zo moet er in een kudde constant gecommuniceerd worden en hoe gezonder de kudde hoe groter de kans op overleven. Wanneer we paarden gebruiken met de coaching word jij tijdelijk kuddegenoot van een paard of pony. Deze gaat scannen en reageren. Samen gaan wij vertalen wat dit met jou doet en wat er bij jou gebeurt. Zo krijg je nieuwe inzichten. 

"Door jou de juiste spiegel voor te houden kun jij zijn wie je wil zijn" 

Losse sessie

In een sessie wordt duidelijk waar bij jou blokkades zitten. Een sessie met nieuwe inzichten met veel focus op rust en ontspanning . We laten ons hoofd even thuis en gaan puur voelen.

Zen moment voor groep van 4 tot 6 personen

Even helemaal niets, telefoon uit en laat het deze drie uur durende sessie maar gewoon allemaal gebeuren.  Vanuit een groepje mensen en paarden krijg jij nieuwe inzichten en mag je al je spanningen even los laten. 

Traject: refresch

Vier sessies is een traject van 2 maanden. Heb je een hulpvraag of merk je dat je vaak vast loopt? in dit traject kunnen we daarin tot de kern gaan voelen,  ervaren en opzoek naar nieuwe mogelijkheden en goede patronen

Traject: new me 

Acht sessies is een traject van 4 maanden. Als we tot de kern zijn gekomen kunnen we aan de slag met nieuwe patronen.  Werken aan een gezonde nieuwe ontwikkeling. 

Bedrijfs/Team uitje

Leiderschap en teambuilding 

Een leuke beleving voor een samenwerkend team. leer elkaar beter begrijpen door samen te werken. En word die sterke overlevende kudde. 

"Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg".  Loop jij vaak vast? Weet je niet wat je anders moet? Paardencoaching helpt je patronen te doorbreken.  Wacht niet langer en ga voor een mooiere toekomst!