Coaching

"Heb jij soms moeite om balans in je leven te vinden? Ervaar je keuzestress, draag je oud zeer dat nog geen plekje heeft gevonden, of wil je gewoon leren om meer in contact te komen met je gevoelens?

Als het antwoord op een van deze vragen ja is, dan is paardencoaching iets voor jou. Paarden zijn kuddedieren en zullen je al snel zien als hun tweebenige kuddegenoot. Om samen te overleven, hebben ze jou beste zelf nodig en zullen ze er alles aan doen om jou te helpen die persoon te worden.

Vanuit mijn eigen ervaringen en harde levenslessen kan ik, samen met mijn fantastische viervoetige collega's, ervoor zorgen dat je binnen de kortste keren weer de touwtjes in handen hebt van jouw leven.

Wat is paardencoaching en hoe werkt het?

Paarden liegen niet en je kunt ze niet voor de gek houden. Ze voelen haarfijn aan op welk punt er nog werk aan de winkel is. Met hun warme, zachte neus geven ze je graag een duwtje in de goede richting.

Paarden kunnen niet oordelen. Jij bent jij en ik ben ik. Zonder vooroordelen zullen paarden met je aan de slag gaan. Alles wat een paard wil, is dat jij je beste zelf wordt, omdat dat het beste past binnen de kudde.

Paarden praten niet, maar oh, wat communiceren ze veel. Ze willen graag dat jij naar ze luistert.

De magie van het paard werkt vanuit instinct. Omdat paarden kuddedieren zijn, moeten ze constant hun omgeving scannen. Dreigt er gevaar? Letten mijn kuddegenoten nog op? Dit is hoe ze overleven. Wanneer we paarden gebruiken tijdens de coaching, word jij tijdelijk kuddegenoot van een paard of pony. Het paard zal scannen en reageren. Samen zullen we interpreteren wat dit voor jou betekent en welke impact het heeft. Zo krijg je nieuwe inzichten.

"Niets is krachtiger dan de juiste spiegel om jou te helpen zien en zijn."

 

Losse sessie

Tijdens een sessie wordt duidelijk waar jouw blokkades zich bevinden. Deze sessie biedt nieuwe inzichten en legt de nadruk op rust en ontspanning. We laten onze gedachten even achter en richten ons puur op het ervaren en voelen.

Zen-moment voor groepen van 4 tot 6 personen

Even helemaal tot rust komen, zet je telefoon uit en laat deze drie uur durende sessie gewoon gebeuren. In een groep met mensen en paarden krijg je nieuwe inzichten en kun je al je spanningen even loslaten.

Traject: Refresh

Een traject van vier sessies beslaat een periode van 2 maanden. Heb je een hulpvraag of merk je dat je vaak vastloopt? In dit traject kunnen we de kern van het probleem aanpakken, nieuwe mogelijkheden verkennen en positieve patronen ontwikkelen.

Traject: New Me

Een traject van acht sessies beslaat een periode van 4 maanden. Nadat we de kern hebben bereikt, kunnen we aan de slag gaan met het ontwikkelen van nieuwe patronen en werken aan een gezonde transformatie

Bedrijfs-/Teamuitje: Leiderschap en Teambuilding

Een leuke ervaring voor een samenwerkend team. Leer elkaar beter begrijpen door middel van effectieve samenwerking en word een sterk en hecht team."

"Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg".  Loop jij vaak vast? Weet je niet wat je anders moet? Paardencoaching helpt je patronen te doorbreken.  Wacht niet langer en ga voor een mooiere toekomst!