Samenwerkingen

Ik doe even een dansje want ik heb het geluk dat ik met hele leuke lieverds mag samenwerken! 

 


Paardencoaching is een hele bijzondere ervaring. Je komt tot veel nieuwe inzichten en maakt prachtige momenten mee met het paard. Vaak zijn dit mooie momenten om op terug te kijken, even terug naar het moment. Daarom is het zeker bij een traject leuk om een keer mooie foto’s hiervan te laten maken.
Rachel is de beste als het aankomt op bijzondere momenten vastleggen. Je zal bijna niet doorhebben dat ze er is en toch met fantastische resultaten eindigen.

We raden je hiervoor aan een minishoot te boeken. Wanneer je deze via mij boekt krijg je vijf euro korting op de shoot en kost die nog maar €70!
Dan krijgen je 4 foto’s naar keuze & 1 gratis preview foto! Dus in totaal 5 foto’s. Excl. reiskosten. Bekijk haar portfolio op haar website


Altijd al mooie rij foto’s willen hebben? Maar vind je het nog spannend of lastig? Of komt het er maar niet van? Wil jij zeker weten dat je de beste rij foto’s krijgt? Boek dan een fotoshoot samen met een les. Als je de shoot via mij boekt bij Jaimy ontvang je 10% korting (geldt niet op reiskosten). Check vooral even haar website voor haar portfolio en voor meer informatie.


Als het goed is houden wij allemaal net zo veel van onze fantastische viervoeters. Daarom is het belangrijk dat we ze de juiste en beste verzorging geven door ze mentaal als fysiek fit te houden. Graag stel ik je voor aan mijn lieve collega Jalisa van JT dressuur. Jalisa woont in Wolfheze en is daar actief als Instructeur, ruitervitaal coach, mentale coach, wedstrijdbegeleider en geeft Guasha behandelingen bij paard en ruiter. 

Om een beetje een idee te geven van wat een Guasha behandeling kan betekenen voor jou en/of je paard, zal ze hieronder alvast wat informatie geven:
Een guasha behandeling is er voor iedere ruiter en ieder paard. Groot, klein, jong en oud. Het zorgt ervoor dat het lichaam, de spieren, spieropbouw en bloedcirculatie allemaal gestimuleerd worden. Daarnaast worden deze punten allemaal ook juist ondersteunt hierin. Ook worden de afvalstoffen afgevoerd tijdens de behandeling en geeft het een verminderde kans op blessures. Verder is het op mentaal vlak een fijne behandeling. De ruiter en/of paard kan hierdoor optimaal ontspannen. Hierdoor vermindert de spanning en stress.

Omdat ik graag wil dat mijn klanten ook eens kunnen ervaren wat de werking van een guasha behandeling kan doen, voor jezelf of je paard. Krijg je als je via mij een guasha behandeling boekt bij JT Dressuur, het voordeel van geen reiskosten! En daarnaast wanneer je met meerdere personen boekt krijg iedere persoon €7,50 korting op de behandeling! Daar wil toch iedereen graag gebruik van maken? 

Neem vooral ook even een kijkje op haar website.

 


Heb jij nou een leuke onderneming of doe je wat leuks en wil je een samenwerking aangaan. Dan hoor ik je graag!